Existují konvergence mezi Bleskem a Mladou frontou? komparační obsahová analýza médií v letech 1993-2001 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Oborná, Jana, 1980- (Dissertant)
Other Authors: Volek, Jaromír, 1962- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2002.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 06480ctm a22015497a 4500
001 MUB01000176201
003 CZ BrMU
005 20071113110648.0
008 030130s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 070  |% FSS 
100 1 |a Oborná, Jana,  |d 1980-  |7 js20091214003  |4 dis 
245 1 0 |a Existují konvergence mezi Bleskem a Mladou frontou?  |h [rukopis] :  |b komparační obsahová analýza médií v letech 1993-2001 /  |c Jana Oborná. 
260 |a Brno,  |c 2002. 
300 |a 86 l. :  |b příl. 
500 |a Vedoucí práce: Jaromír Volek. 
502 |a Bakalářská práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra mediálních studií a žurnalistiky, 2002. 
650 0 7 |a periodika  |7 ph115715  |2 czenas 
650 0 7 |a bulvární tisk  |7 ph119035  |2 czenas 
650 0 7 |a noviny  |7 ph115463  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 9 |a periodicals  |2 eczenas 
650 0 9 |a tabloid newspapers  |2 eczenas 
650 0 9 |a newspapers  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
700 1 |a Volek, Jaromír,  |d 1962-  |7 js20011212110  |% UČO 2443  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mediálních studií a žurnalistiky  |7 kn20030909015  |4 pbl 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/44597/fss_b/  |% s28642 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100512  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111109  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2305 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0712 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120515  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 1722 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 1722 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1229 
CAT |c 20170301  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0623 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0628 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0631 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20200808  |l MUB01  |h 1437 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 03/8 BAK  |5 4240724974  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170914  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 03/8 BAK  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS