Excel 97 : podrobný průvodce začínajícího uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pecinovský, Rudolf, 1954- (Author), Pecinovský, Josef, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1997.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02944cam a22007337a 4500
001 MUB01000176181
003 CZ BrMU
005 20100817133940.0
008 991018s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
015 |a cnb000306898 
020 |a 80-7169-593-9 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 681.3  |% FSS 
100 1 |a Pecinovský, Rudolf,  |d 1954-  |7 xx0017259  |4 aut 
245 1 0 |a Excel 97 :  |b podrobný průvodce začínajícího uživatele /  |c Josef Pecinovský, Rudolf Pecinovský. 
246 1 3 |a Microsoft Excel 97 :  |b podrobný průvodce začínajícího uživatele 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1997. 
300 |a 268 s. 
650 0 7 |a Počítače - uživatelské příručky  |2 local 
650 0 7 |a počítače  |7 ph115859  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačové programy  |7 ph124516  |2 czenas 
650 0 9 |a computer programs  |2 eczenas 
650 0 9 |a computers  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Pecinovský, Josef,  |d 1946-  |7 jn99240000859  |4 aut 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100817  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2305 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1736 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1607 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0521 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0942 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-13434  |9 T1-7  |5 4240708765  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170829  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-28200  |5 4240708685  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170912  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-13434  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j SKFSS