Ekologická stabilita /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Míchal, Igor, 1932-2002 (Author)
Corporate Author: Česko (Československo). Ministerstvo životního prostředí
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Veronica, 1992.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03660cam a22008057a 4500
001 MUB01000175057
003 CZ BrMU
005 20171014210552.0
008 960315s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
015 |a cnb000067968 
020 |a 80-85368-22-6  |q (uvedeno jako číslo publikace) 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD031 
080 |a 504  |% FSS 
100 1 |a Míchal, Igor,  |d 1932-2002  |7 jk01081415  |4 aut 
245 1 0 |a Ekologická stabilita /  |c Igor Míchal. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Veronica,  |c 1992. 
300 |a 243 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a ekologická rovnováha  |7 ph119797  |2 czenas 
650 0 7 |a ekologie  |7 ph114418  |2 czenas 
650 0 9 |a ecological balance  |2 eczenas 
650 0 9 |a ecology  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
710 1 |a Česko (Československo).  |b Ministerstvo životního prostředí  |7 kn20050803006 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20080929  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081020  |l MUB01  |h 2347 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0734 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2305 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120816  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1734 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1607 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1207 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2003 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20150529  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0520 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20171014  |l MUB01  |h 2105 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0941 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-15997  |9 L2-343  |5 4240701013  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170904  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-23800  |9 L2-343  |5 4240700059  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170908  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-23801  |9 L2-343  |5 4240702350  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170908  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-23802  |9 L2-343  |5 4240701014  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170908  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 L2-343  |5 4240704320  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170823  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 L2-343  |5 4240704321  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170823  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d L2-343  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 79  |j VVFSS