Československo ve zvláštních službách : pohledy do historie československých výzvědných služeb 1914-1989. Díl I., 1914-1939 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pacner, Karel, 1936-2021 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Themis, 2002.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02768nam a22007097a 4500
001 MUB01000173469
003 CZ BrMU
005 20150812143935.0
008 020218s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
020 |a 80-7312-002-X 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 35  |% FSS 
100 1 |a Pacner, Karel,  |d 1936-2021  |7 jk01091450  |4 aut 
245 1 0 |a Československo ve zvláštních službách :  |b pohledy do historie československých výzvědných služeb 1914-1989.  |n Díl I.,  |p 1914-1939 /  |c Karel Pacner. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Themis,  |c 2002. 
300 |a 526 s. 
650 0 7 |a státní správa  |7 ph126193  |z Československo  |2 czenas 
650 0 7 |a zpravodajské služby  |7 ph127677  |z Československo  |2 czenas 
650 0 7 |a zpravodajské služby  |7 ph127677  |2 czenas 
650 0 9 |a intelligence service  |2 eczenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |2 czenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0604 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2206 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100519  |l MUB01  |h 1231 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1732 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1606 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20150812  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0517 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20210407  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0940 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-21101  |9 D1-198  |5 4240720755  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170906  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-21101  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS