Bydlení v panelovém domě prožitková kvalita architektury /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fučík, Petr, 1979- (*ap)
Other Authors: Kostroň, Lubomír, 1945- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2003.
Subjects:
Cover Image
LEADER 08074ctm a22019697a 4500
001 MUB01000171870
003 CZ BrMU
005 20120817092931.0
008 030219s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 72  |% FSS 
080 |a 159.9  |% FSS 
100 1 |a Fučík, Petr,  |d 1979-  |7 mzk2008486323  |4 *ap 
245 1 0 |a Bydlení v panelovém domě  |h [rukopis] :  |b prožitková kvalita architektury /  |c Petr Fučík. 
260 |a Brno,  |c 2003. 
300 |a 25 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra psychologie, 2003. 
500 |a Vedoucí práce: Lubomír Kostroň. 
650 0 7 |a architektura  |7 ph118586  |2 czenas 
650 0 7 |a bydlení  |7 ph114212  |2 czenas 
650 0 7 |a panelové domy  |7 ph115662  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 7 |a sídliště (archeologie)  |7 ph137685  |2 czenas 
650 0 9 |a architecture  |2 eczenas 
650 0 9 |a housing  |2 eczenas 
650 0 9 |a prefabricated apartment houses  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a settlements  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Kostroň, Lubomír,  |d 1945-  |7 jn20000401424  |% UČO 1898  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Fakulta sociálních studií.  |b Katedra psychologie  |7 ko2002149445  |4 dgg 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a BART  |b 02  |c 20051011  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a BART  |b 02  |c 20051011  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0603 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081113  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100715  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100715  |l MUB01  |h 0850 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20120817  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130723  |l MUB01  |h 1626 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130723  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130723  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160831  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1529 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180221  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180221  |l MUB01  |h 1518 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180221  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181213  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181213  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181213  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20200519  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0940 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 03/31 KLA  |5 4240725067  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 03/31 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j SKFSS