Bezpečnostní strategie České republiky a profesionalizace armády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Nekorjak, Michal (*ap), Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno : [s.n.], 2000.
Subjects:
LEADER 08547ctm a22020657a 4500
001 MUB01000171461
003 CZ BrMU
005 20130726121208.0
008 010205s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 32  |% FSS 
080 |a 35  |% FSS 
100 1 |a Nekorjak, Michal  |* [absolvent FSS MU, politologie]  |4 *ap 
245 1 0 |a Bezpečnostní strategie České republiky a profesionalizace armády  |h [rukopis] /  |c vypracoval Michal Nekorjak ; vedoucí práce Miroslav Mareš. 
260 |a Brno :  |b [s.n.],  |c 2000. 
300 |a 33 s. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra politologie. 
610 1 7 |a Česko.  |b Armáda  |7 kn20010709222  |2 czenas 
650 0 7 |a obrana státu  |7 ph123600  |2 czenas 
650 0 7 |a armáda  |7 ph118608  |2 czenas 
650 0 9 |a state defence  |2 eczenas 
650 0 9 |a armed forces  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |x politika a vláda  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |x politics and government  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Mareš, Miroslav,  |d 1974 duben 8.-  |7 mzk2002102762  |% UČO 922  |4 aut 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040701  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040701  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051121  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051129  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051129  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070215  |l MUB01  |h 1317 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0603 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130205  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130726  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130726  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130726  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140120  |l MUB01  |h 1413 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1604 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150209  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150502  |l MUB01  |h 0230 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160901  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1057 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 01/21 KLA  |5 4240717410  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170628  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 01/21 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS