Angličtina pro jazykové školy. III. 1. část

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Peprník, Jaroslav, 1927- (Author)
Format: Audio
Language:English
Published: Praha : Fortuna, 1999.
Subjects:
LEADER 02433cim a22006017a 4500
001 MUB01000170743
003 CZ BrMU
005 20150721143319.0
008 011030s1999 xr ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD114 
080 |a 802  |% FSS 
100 1 |a Peprník, Jaroslav,  |d 1927-  |7 jk01092548  |4 aut 
245 1 0 |a Angličtina pro jazykové školy.  |n III.  |n 1. část  |h [zvukový záznam] /  |c připravil Jaroslav Peprník ; text namluvil Stephen H. Fisher, Robert A. Russell a Laura Zam 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 1999. 
300 |a 1 zvuková kazeta 
650 0 7 |a angličtina  |7 ph114056  |2 czenas 
650 0 9 |a English language  |2 eczenas 
700 1 |a Fisher, Stephen H.  |7 xx0067343  |4 oth 
700 1 |a Russell, Robert  |7 xx0051941  |4 oth 
700 1 |a Zam, Laura  |4 oth 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20061212  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0603 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080605  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080605  |l MUB01  |h 1003 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100513  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110621  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1604 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150522  |l MUB01  |h 1639 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150721  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0513 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 NAVRP  |b Navrátil, Pavel  |3 MGK-3  |5 4240719624  |8 20040610  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Navrátil, Pavel  |d MGK-3  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j NAVRP