Alternativní teorie jednání : zároveň kritický rozbor praktické filozofie Georga Henrika von Wrighta /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Weinberger, Ota, 1919-2009 (Author)
Other Authors: Hlavoň, Karel, 1930-2009 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Filosofia, 1997.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02423nam a22006497a 4500
001 MUB01000170448
003 CZ BrMU
005 19990122000000.0
008 990122s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
015 |a cnb000302120 
020 |a 80-7007-096-X 
040 |a BOD031  |b cze 
041 1 |a cze 
080 |a 16  |% FSS 
100 1 |a Weinberger, Ota,  |d 1919-2009  |7 jk01151489  |4 aut 
245 1 0 |a Alternativní teorie jednání :  |b zároveň kritický rozbor praktické filozofie Georga Henrika von Wrighta /  |c Ota Weinberger. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Filosofia,  |c 1997. 
300 |a 278 s. 
650 0 7 |a logika  |7 ph122436  |2 czenas 
650 0 9 |a logic  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Hlavoň, Karel,  |d 1930-2009  |7 jk01041274  |4 trl 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050610  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050610  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0603 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100412  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100727  |l MUB01  |h 1012 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1726 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1604 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1957 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0512 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2147 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-11368  |9 B1-567  |5 4240700677  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-11368  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKFSS