Journal of european social policy /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:English
Published: Harlow : Longman, 1991-.
London : Sage.
Subjects:
Online Access:http://esp.sagepub.com/content/by/year
LEADER 10994cas a22013697a 4500
001 MUB01000169682
003 CZ BrMU
005 20210609105818.0
008 990218c19919999xxkqx||| |||||||||||eng|d
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2021-06-08  |c BOD022 
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2021-06-09  |c BOD031 
022 |a 0958-9287 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031  |d BOD022 
072 7 |a 364  |x Sociální problémy vyžadující podporu a pomoc. Sociální zabezpečení  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 36  |2 MRF 
080 |a 364  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (051)-027.561  |2 MRF 
245 0 0 |a Journal of european social policy / 
246 1 2 |a Explaining recent shifts in family policy  |f vol. 20 (2010), no. 5 
246 1 2 |a Care, markets and migration in a globalising world  |f vol. 22 (2012), no. 4 
246 1 2 |a Basic financial services: a new service of general economic interest?  |f vol. 23 (2013), no. 3 
246 1 2 |a Subjective insecurity and the role of institutions  |f vol. 24 (2014), no. 4 
246 1 2 |a 25 years of ‘Three worlds of welfare capitalism’  |f vol. 25 (2015), no. 1 
260 |a Harlow :  |b Longman,  |c 1991-. 
260 3 |3 1997-  |a London :  |b Sage. 
300 |a ^^^sv. 
310 |a 5 čísel ročně  |b 2009- 
321 |a 4x ročně  |b 1991-2008 
610 2 7 |a Evropská unie  |7 kn20010711086  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální politika  |7 ph116210  |2 czenas 
650 0 9 |a social policy  |2 eczenas 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
651 9 |a Europe  |2 eczenas 
655 7 |a odborné časopisy  |7 fd132951  |2 czenas 
655 9 |a professional journals  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://esp.sagepub.com/content/by/year 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040617  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040722  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a FALTYSKOVA  |b 02  |c 20050217  |l MUB01  |h 1639 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0602 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081023  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20100309  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20110204  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20110502  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20110908  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2303 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1647 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20121114  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20130529  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20130813  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20141021  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20150309  |l MUB01  |h 1410 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0511 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20170817  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20210210  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210211  |l MUB01  |h 0441 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20210608  |l MUB01  |h 1412 
CAT |c 20210609  |l MUB01  |h 0442 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20210609  |l MUB01  |h 1058 
CAT |c 20210610  |l MUB01  |h 0442 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0939 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2021-06-08  |c BOD022 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2021-06-09  |c BOD031 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478141  |8 20170815  |a 2007  |b 2007  |c 1-4  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 17 (2007), č. 1-4  |l 4200478141  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478142  |7 chybí č. 5  |8 20170815  |a 2008  |b 2008  |c 1-4  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 18 (2008), č. 1-4  |l 4200478142  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478143  |8 20170815  |a 2009  |b 2009  |c 1-5  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 19 (2009), č. 1-5  |l 4200478143  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478144  |8 20170815  |a 2010  |b 2010  |c 1-5  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 20 (2010), č. 1-5  |l 4200478144  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478145  |8 20170815  |a 2011  |b 2011  |c 1-5  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 21 (2011), č. 1-5  |l 4200478145  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478146  |7 Chybí č. 4  |8 20170815  |a 2012  |b 2012  |c 5  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 22 (2012), č. 1-5  |l 4200478146  |r 20170808 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478147  |8 20170815  |a 2013  |b 2013  |c 1-5  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 23 (2013), č. 1-5  |l 4200478147  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 PRSTU  |b příručka studovny  |3 C-277  |5 4200478148  |7 Chybí č. 4  |8 20170815  |a 2014  |b 2014  |c 1-5  |f 70  |f Prezenční  |h Vol. 24 (2014), č. 1-5  |l 4200478148  |r 20170815 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-19747  |5 4240780644  |8 20181205  |a 2018  |b 28  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 28 (2018), no. 1-5  |i 20180215  |j 20180215  |k 20180321  |l 4240780644  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29862  |6 FSS  |5 4240708460  |8 20040609  |a 1997  |b 7  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 7 (1997), no. 1-4  |l 4240708460  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29863  |6 FSS  |5 4240708461  |8 20040609  |a 1998  |b 8  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 8 (1998), no. 1-4  |l 4240708461  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29864  |6 FSS  |5 4240708462  |8 20040609  |a 1999  |b 9  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 9 (1999), no. 1-4  |l 4240708462  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29865  |6 FSS  |5 4240712514  |8 20040609  |a 2000  |b 10  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 10 (2000), no. 1-4  |l 4240712514  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29866  |6 FSS  |5 4240717045  |8 20040609  |a 2001  |b 11  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 11 (2001), no. 1-4  |l 4240717045  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29867  |6 FSS  |5 4240721053  |8 20040609  |a 2002  |b 12  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 12 (2002), no. 1-4  |l 4240721053  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29868  |6 FSS  |5 4240720087  |8 20040609  |a 2003  |b 13  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 13 (2003), no. 1-4  |l 4240720087  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29869  |6 FSS  |5 4240728569  |8 20040609  |a 2004  |b 14  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 14 (2004), no. 1-4  |l 4240728569  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29870  |5 4240732776  |8 20061109  |a 2005  |b 15  |c 1-4  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 15 (2005), no. 1-4  |i 20050217  |j 20050304  |k 20050217  |l 4240732776  |q 20170711  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29871  |5 4240737355  |8 20071030  |a 2006  |b 16  |c 1-4  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 16 (2006), no. 1-4  |i 20060217  |j 20060304  |k 20060213  |l 4240737355  |q 20170711  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29872  |5 4240743012  |8 20080204  |a 2007  |b 17  |c 1-4  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 17 (2007), no. 1-4  |i 20070217  |j 20070304  |k 20070302  |l 4240743012  |q 20170711  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29873  |5 4240746825  |8 20090211  |a 2008  |b 18  |c 1-4  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 18 (2008), no. 1-4  |i 20080217  |j 20080303  |k 20080204  |l 4240746825  |q 20170711  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29874  |5 4240752101  |8 20100309  |a 2009  |b 19  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 19 (2009), no. 1-5  |i 20090206  |j 20090221  |k 20090608  |l 4240752101  |q 20170711  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29902a+b+c  |6 FSS  |5 4240708459  |7 chybí č. 1  |8 20040609  |a 1996  |b 6  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 6 (1996), no. 1-4  |l 4240708459  |q 20170711  |r 20040622 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40284  |5 4240775543  |8 20161208  |a 2016  |b 26  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 26 (2016), no. 1-5  |i 20160215  |j 20160215  |k 20160314  |l 4240775543  |q 20170913  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40288  |5 4240764984  |8 20140219  |a 2013  |b 23  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 23 (2013), no. 1-5  |i 20130301  |j 20130316  |k 20130529  |l 4240764984  |q 20170717 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40289  |5 4240766599  |8 20150309  |a 2014  |b 24  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 24 (2014), no. 1-5  |i 20140215  |j 20140302  |k 20140219  |l 4240766599  |q 20170717 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40290  |5 4240771569  |8 20160314  |a 2015  |b 25  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 25 (2015), no. 1-5  |i 20150215  |j 20150215  |k 20150309  |l 4240771569  |q 20170718  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40291  |5 4240760951  |8 20130529  |a 2012  |b 22  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 22 (2012), no. 1-5  |i 20120320  |j 20120404  |k 20120320  |l 4240760951  |q 20170717 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40292  |5 4240757909  |8 20120320  |a 2011  |b 21  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 21 (2011), no. 1-5  |i 20110502  |j 20110517  |k 20110502  |l 4240757909  |q 20170717 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-40293  |5 4240754850  |8 20110502  |a 2010  |b 20  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 20 (2010), no. 1-5  |i 20100309  |j 20100324  |k 20100309  |l 4240754850  |q 20170717 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-42078  |5 4240776485  |8 20171127  |a 2017  |b 27  |c 1-5  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |h vol. 27 (2017), no. 1-5  |i 20170215  |j 20170215  |k 20170213  |l 4240776485  |q 20170718  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-19747  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j SKFSS 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c příručka studovny  |d C-277  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h Y  |i 0  |j PRSTU