Současná empirická sociologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Klofáč, Jaroslav, 1921-1981 (Author), Tlustý, Vojtěch, 1921-1989 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1959
Edition:1. vyd.
Series:Malá moderní encyklopedie (Orbis) ; sv. 8
LEADER 02447cam a22006257a 4500
001 MUB01000160809
003 CZ BrMU
005 20130201094842.0
008 040609s1959 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-29 
015 |a cnb000157329 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 316  |x Sociologie  |2 Konspekt  |9 18 
100 1 |a Klofáč, Jaroslav,  |d 1921-1981  |7 jk01060650  |4 aut 
245 1 0 |a Současná empirická sociologie /  |c Jaroslav Klofáč, Vojtěch Tlustý 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1959 
300 |a 231 s. 
490 1 |a Malá moderní encyklopedie ;  |v sv. 8 
700 1 |a Tlustý, Vojtěch,  |d 1921-1989  |7 jk01132543  |4 aut 
830 0 |a Malá moderní encyklopedie (Orbis) ;  |v sv. 8 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20040609  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2123 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20090629  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2158 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110214  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110214  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1618 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1314 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a BLAZKOVA  |b 02  |c 20130201  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0506 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2146 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-29 
M54 |a 316 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 70687  |6 04-4968  |5 2570404968  |8 20040609  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 Q-VII-43  |5 257DU07183  |4 Dar (prof. Jiří Kroupa)  |8 20130201  |f 78  |f Mimo UK  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 70687  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d Q-VII-43  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM