Vše má svůj pravý čas : prosté úvahy o tom, jak dobře žít /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gulley, Philip, 1961- (Author)
Other Authors: Ponocná, Michaela (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 2004.
Edition:Vyd. 1.
Series:Čtení ke krbu
Related Items:Translation of: For Everything a Season
LEADER 02428nam a22006617a 4500
001 MUB01000160645
003 CZ BrMU
005 20131030150230.0
008 040602s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-29 
015 |a cnb001325761 
020 |a 80-7021-684-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 821.111(73)  |x Americká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Gulley, Philip,  |d 1961-  |7 mzk2003185001  |4 aut 
245 1 0 |a Vše má svůj pravý čas :  |b prosté úvahy o tom, jak dobře žít /  |c Phillip Gulley ; [z anglického originálu ... přeložila Michaela Ponocná]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 2004. 
300 |a 155 s. 
490 1 |a Čtení ke krbu 
700 1 |a Ponocná, Michaela  |7 mzk2003185012  |4 trl 
765 0 |t For Everything a Season 
830 0 |a Čtení ke krbu 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20040602  |l MUB01  |h 1538 
CAT |a STANICKOVA  |b 02  |c 20040802  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2123 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0607 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20090629  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2158 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0729 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2116 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0132 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1617 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1314 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131030  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131030  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140522  |l MUB01  |h 2246 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1955 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0506 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2146 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-29 
M54 |a 820a 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-18316  |5 2570404769  |4 *  |8 20040602  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-18316  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD