Csehov századfordulója /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rév, Mária, 1927-2010 (Author)
Format: Book
Language:Hungarian
Published: Budapest : Universitas Könyvkiadó, 1995.
LEADER 01962nam a22005417a 4500
001 MUB01000159823
003 CZ BrMU
005 20040528094342.0
008 040426s1995 hu ||||| |||||||||||hun d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
020 |a 963-85231-1-5 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.161.1.09  |x Ruská literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Rév, Mária,  |d 1927-2010  |7 mzk2012699847  |4 aut 
245 1 0 |a Csehov századfordulója /  |c Rév Mária. 
260 |a Budapest :  |b Universitas Könyvkiadó,  |c 1995. 
300 |a 255 s. 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20040426  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a BART  |b 02  |c 20040528  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2123 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20090622  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2158 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0728 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1616 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1313 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1850 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1715 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20131208  |l MUB01  |h 1355 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0505 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
M54 |a 882t 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-15851  |5 2570403715  |4 *  |8 20040426  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-15851  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD