XML začínáme programovat : podrobný průvodce začínajícího uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žák, Miroslav, 1948- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, c2003.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03109cam a22007697a 4500
001 MUB01000158351
003 CZ BrMU
005 20191016164126.0
008 030515s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
015 |a cnb001190994 
020 |a 80-247-0565-6 
040 |a BOD018  |b cze  |d BOD018 
080 |a 004.439:004.55XML  |2 MRF 
080 |a 004.738.1:004.41  |2 MRF 
080 |a 681.3  |% FSS 
080 |a 004.42  |2 MRF 
100 1 |a Žák, Miroslav,  |d 1948-  |7 ola2003204829  |4 aut 
245 1 0 |a XML začínáme programovat :  |b podrobný průvodce začínajícího uživatele /  |c Miroslav Žák. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c c2003. 
300 |a 214 s. 
650 0 7 |a XML (značkovací jazyk)  |7 ph118225  |2 czenas 
650 0 7 |a WWW design  |7 ph249420  |2 czenas 
650 0 7 |a programování  |7 ph115891  |2 czenas 
650 0 7 |a WWW stránky  |7 ph117163  |2 czenas 
650 0 9 |a XML (document markup language)  |2 eczenas 
650 0 9 |a web design  |2 eczenas 
650 0 9 |a programming  |2 eczenas 
650 0 9 |a web pages  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FI  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040716  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0635 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20090622  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120124  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2302 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1713 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1602 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1953 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150826  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0504 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1639 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1641 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2146 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J308  |5 4200508665  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J308  |5 4200508694  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J308  |5 4200508695  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-24808  |9 M1-120  |5 4240730989  |4 Kup  |8 20040716  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170908  |r 00000001 
AVA |a INF50  |b FI  |d J308  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 48 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-24808  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS