Vliv vybraných vyrovnávacích cvičení na funkci svalového systému dětí mladšího školního věku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kocman, David (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000.
Subjects:
LEADER 02623ctm a22006497a 4500
001 MUB01000147022
003 CZ BrMU
005 20121105093350.0
008 000802s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD032 
080 |a 37.02  |% FSpS 
080 |a 372.879.6  |% FSpS 
080 |a 796.01  |% FSpS  |2 MRF 
100 1 |a Kocman, David  |* [absolvent PdF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných vyrovnávacích cvičení na funkci svalového systému dětí mladšího školního věku  |h [rukopis] /  |c vypracoval David Kocman. 
260 |c 2000. 
300 |a 59 l.,[24] l. příl. +  |e 1 příl. (anotace) 
502 |a Diplomová práce--Pedagogická fakulta MU, 2000. 
650 0 7 |a děti  |7 ph114392  |2 czenas 
650 0 7 |a vyrovnávací cvičení  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a zdravotní tělesná výchova  |7 ph116748  |2 czenas 
650 0 9 |a children  |2 eczenas 
650 0 9 |a exercise therapy  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041201  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041201  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20121105  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1702 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0455 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-6063  |9 SKLAD-147022-01  |5 4303002043  |8 20040507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-6063  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD