Stručný lékařský slovník /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kábrt, Jan, 1910-2006 (Author), Valach, Vladislav, 1919-1995 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1972
Edition:4. vyd.
Subjects:
LEADER 04477cam a22008657a 4500
001 MUB01000146645
003 CZ BrMU
005 20170619001131.0
008 040210s1972 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
015 |a cnb000122069 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD002  |d BOD001  |d BOD004  |d BOD114 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61  |2 MRF 
080 |a (031)  |2 MRF 
100 1 |a Kábrt, Jan,  |d 1910-2006  |7 jk01052349  |4 aut 
245 1 0 |a Stručný lékařský slovník /  |c Jan Kábrt, Vladislav Valach 
250 |a 4. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1972 
300 |a xvi, 368 s. 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 7 |a slovníky  |7 ph217766  |2 czenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a dictionaries  |2 eczenas 
650 0 9 |a medicne  |2 eczenas 
700 1 |a Valach, Vladislav,  |d 1919-1995  |7 jk01141188  |4 aut 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041115  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041115  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0601 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110413  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110413  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110616  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1701 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20130821  |l MUB01  |h 1418 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140303  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1206 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0454 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170619  |l MUB01  |h 0011 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180731  |l MUB01  |h 2350 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2145 
920 |a 000384050 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
M54 |a 61 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |6 72-2737  |5 257R043707  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 PAF  |b patolog.fyziologie  |3 U-366  |9 PAF-384050-05  |6 74/968  |5 3147R32447  |4 DPČ: 5997  |8 20101024  |f 78  |f Mimo UK  |r 20101024  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-19320  |9 BIOCH-384050-02  |6 72/1616  |5 3145057994  |4 DPČ: 17/72, DISP.: BIOCH  |7 DISP.: BIOCH  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-19924  |9 SKLAD-384050-06  |6 63/4044  |5 3147R39009  |4 DPČ: 63/29, DISP.: 2DK  |7 DISP.: 2DK  |8 20110616  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-21105  |9 VV-146645-01  |5 4303003039  |8 20040507  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 STO  |b stomatologie  |3 J  |9 STO-384050-04  |6 72/2987  |5 3147R34465  |4 DPČ: 72/19, DISP.: STO  |7 DISP.: STO  |8 20100923  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 UCH  |b ústní, čel.obl.chir.  |3 53/74  |9 UCH-384050-03  |6 74/1681  |5 3147R24593  |4 DPČ: 74/53, DISP.: UCH, VY 1/18  |7 DISP.: UCH  |8 20090921  |f 78  |f Mimo UK  |p VY  |p Vyřazeno  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |3 odpis 1/09  |6 st  |5 3201R02511  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 20090512  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.12-KÁBR  |6 1455-72  |5 3145032759  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180710  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-19924  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.12-KÁBR  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVAN