Jednoročná analýza tréningovej práce v príprave na OH 1988

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurhajcová-Novotníková, Ľubica. (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 1990.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02809ctm a22007097a 4500
001 MUB01000145592
003 CZ BrMU
005 20030818000000.0
008 030818s1990 xr ||||| |||||||||||slo|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
080 |a 796.01  |% FSpS  |2 MRF 
080 |a 796.03  |% FSpS  |2 MRF 
100 1 |a Kurhajcová-Novotníková, Ľubica.  |4 dis 
245 1 0 |a Jednoročná analýza tréningovej práce v príprave na OH 1988  |h [rukopis] /  |c Ľubica Kurhajcová-Novotníková. 
260 |c 1990. 
300 |a 46 l. 
502 |a Diplomová práce--Pedagogická fakulta MU, 1990. 
650 0 7 |a olympijské hry  |7 ph115588  |2 czenas 
650 0 7 |a sportovní příprava  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a sportovní trénink  |7 ph125957  |2 czenas 
650 0 9 |a Olympic Games  |2 eczenas 
650 0 9 |a sports training  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2300 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1659 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1600 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0453 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0935 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-5691  |9 SKLAD-145592-01  |5 4303001552  |8 20040507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-5691  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD