Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Chemie potravin 1 /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Chemie potravin 1 /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Velíšek, Jan, 1946-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Tábor :
OSSIS,
2002
Vydání:
Vyd. 2. upr.
Témata:
potravinářská chemie
potraviny
výživa člověka
food chemistry
food
human nutrition
učebnice vysokých škol
e-prezenčka
textbooks (higher)
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xii, 331 s.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN:
80-86659-03-8
80-86659-00-3
Podobné jednotky
Chemie potravin 2 /
Autor: Velíšek, Jan, 1946-
Vydáno: (2002)
Chemie potravin 3 /
Autor: Velíšek, Jan, 1946-
Vydáno: (2002)
Chemie potravin /
Autor: Odstrčil, Jaroslav, a další
Vydáno: (2006)
Dictionary of nutrition and food technology /
Autor: Bender, Arnold E. 1918-1999
Vydáno: (1965)
Návod ku zkouškám strany nečistot a strojidel potravin : pro soudní znalce lučebné a chemiky vůbec, jakož lékárníky, mediky a ohledatele potravin zvlášť /
Autor: Sýkora, Karel, 1851-
Vydáno: (1881)
×
Načítá se...