Tovaryšstvo Ježíšovo /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gothein, Eberhard, 1853-1923 (Author)
Other Authors: Maxa, Prokop, 1883-1961 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Pokrok, 1913.
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02066cam a22005057a 4500
001 MUB01000144178
003 CZ BrMU
005 20201014112800.0
008 020225s1913 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
015 |a cnb000592316 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
100 1 |a Gothein, Eberhard,  |d 1853-1923  |7 skuk0000494  |4 aut 
245 1 0 |a Tovaryšstvo Ježíšovo /  |c Eberhard Gothein ; se svolením autorovým přeložil Prokop Maxa. 
260 |a V Praze :  |b Pokrok,  |c 1913. 
300 |a 53 s. 
501 |a Přívazek k: Otcové Volné myšlenky : její zásady, požadavky a organisace / Karel Pelant.  |5 BOD001  |% 2570105160 
700 1 |a Maxa, Prokop,  |d 1883-1961  |7 jk01080919  |4 trl 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
LKR |a ITM  |b 000137415  |l FIL50  |v konvolut 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1003 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110202  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1658 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0452 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20201014  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2105 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 2-27177  |6 01-5160  |5 2570105160  |7 konvolut  |8 20030801  |b konvolut  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 2-27177  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h Y  |i 23  |j SKLAD