Česko-latinský slovník starověké i současné latiny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Quitt, Zdeněk, 1911-1994 (Author), Kucharský, Pavel, 1910-1979 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Latin
Published: Praha : Leda, 2003
Edition:2., upr. vyd., V nakl. Leda vyd. 1.
Subjects:
LEADER 05426cam a22010337a 4500
001 MUB01000141297
003 CZ BrMU
005 20151106153057.0
008 040114s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
015 |a cnb001300230 
020 |a 80-7335-032-7 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD002  |d BOD010  |d BOD114 
041 0 |a cze  |a lat 
072 7 |a 81  |x Lingvistika. Jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.124  |2 MRF 
080 |a 81'374.8-022.215  |2 MRF 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
080 |a (038)81  |2 MRF 
080 |a 81  |2 MRF 
100 1 |a Quitt, Zdeněk,  |d 1911-1994  |7 jk01101820  |4 aut 
245 1 0 |a Česko-latinský slovník starověké i současné latiny /  |c Zdeněk Quitt, Pavel Kucharský 
246 1 4 |a Česko-latinský slovník 
250 |a 2., upr. vyd., V nakl. Leda vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Leda,  |c 2003 
300 |a xviii, 972 s. 
500 |a V tiráži uvedeno místo vyd. Voznice 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 7 |a latina  |7 ph122187  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
650 0 9 |a Latin language  |2 eczenas 
655 7 |a dvojjazyčné překladové slovníky  |7 fd208746  |2 czenas 
655 9 |a bilingual translation dictionaries  |2 eczenas 
700 1 |a Kucharský, Pavel,  |d 1910-1979  |7 jk01070719  |4 aut 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20040116  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a RADKA  |b 02  |c 20040119  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20040123  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20051013  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20081210  |l MUB01  |h 1541 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1424 
CAT |c 20100105  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110309  |l MUB01  |h 2305 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20111205  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1308 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130813  |l MUB01  |h 1306 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1559 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1940 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150821  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20151106  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2144 
920 |a 000274818 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
M54 |a 807.1 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 807.1-QUIT1-5  |5 2570400420  |4 *  |8 20040115  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 7-SJL-5  |5 2570510461  |8 20051212  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant3200 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 HUS 023  |5 2570510294  |8 20051208  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant3100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 43.2-QUIT  |9 UKP-141297-02  |6 20052089  |5 3147019562  |8 20051013  |f 74  |f Měsíční  |r 20051013 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 43.2-QUIT  |9 UKS-141297-01  |6 20052088  |5 3147019561  |8 20051013  |f 70  |f Prezenční  |r 20051013 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST  |b Studovna  |3 J-1160 d  |5 3129119424  |4 Fa č. 32/04, 341  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160 a  |5 3129129310  |4 Fa č. 91/06, 213  |8 20060424  |f 74  |f Měsíční  |r 20060424 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160 b  |5 3129132264  |4 Fa č. 400/06, 293  |8 20070307  |f 74  |f Měsíční  |r 20070307 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160 c  |5 3129142253  |4 Fa č. 238/09, 165  |8 20090604  |f 74  |f Měsíční  |r 20090604 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160 e  |5 3129157323  |4 Fa č. 258/13, 211  |8 20130807  |f 74  |f Měsíční  |r 20130807 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160 f  |5 3129163769  |4 Fa č. 298/15, 143  |8 20151106  |f 74  |f Měsíční  |r 20151106 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160 g  |5 3129166307  |4 Fa č. 330/16, 113  |8 20161116  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20161116 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 J-1160  |5 3129119425  |4 Fa č. 32/04, 341  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 807.1-QUIT1-5  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archivnictví  |d 7-SJL-5  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHI 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 43.2-QUIT  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 9  |j VV 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 2  |d J-1160 g  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 2  |h N  |i 18  |j VV-2