Velká kniha světců /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ravik, Slavomír, 1932-2020 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Regia, 2002
Edition:1. vyd.
LEADER 02120nam a22006017a 4500
001 MUB01000139561
003 CZ BrMU
005 20120514124347.0
008 031107s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
015 |a cnb001197200 
020 |a 80-86367-24-X 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
100 1 |a Ravik, Slavomír,  |d 1932-2020  |7 jk01102130  |4 aut 
245 1 0 |a Velká kniha světců /  |c Slavomír Ravik 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Regia,  |c 2002 
300 |a 675 s. 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20031107  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20031111  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1000 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080516  |l MUB01  |h 0602 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20090507  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2146 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0718 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20120514  |l MUB01  |h 1243 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1305 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1650 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1938 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0447 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20200415  |l MUB01  |h 2356 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
M54 |a 2 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 4-187  |5 2570308618  |8 20031107  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant3300 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 4-187  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO