Zlatnícke cechy na východnom Slovensku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Toranová, Eva, 1932- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 1967
Subjects:
Cover Image
LEADER 02379ctm a22005897a 4500
001 MUB01000132272
003 CZ BrMU
005 20210122102951.0
008 980206s1967 xr ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 334  |x Formy organizace a spolupráce v ekonomice  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Toranová, Eva,  |d 1932-  |7 jx20071127065  |4 aut 
245 1 0 |a Zlatnícke cechy na východnom Slovensku  |h [rukopis] /  |c Eva Toranová 
260 |c 1967 
300 |a 240 s. 
502 |a Disertace (kandidátská)--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1967 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1852 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090507  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20100527  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20100527  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20100619  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2257 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1636 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0437 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20210122  |l MUB01  |h 1029 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-3195/1  |5 257R040579  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-3195/1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD