Výchova ke svobodě : pedagogika Rudolfa Steinera : obrazy a zprávy ze světového hnutí svobodných waldorfských škol /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Carlgren, Frans, 1925- (Author)
Other Authors: Váňa, Zdeněk, 1924-1994 (Editor), Jakubec, Václav (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Baltazar, 1991
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 05140cam a22011057a 4500
001 MUB01000125339
003 CZ BrMU
005 20151214005450.0
008 970721s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
015 |a cnb000070623 
020 |a 80-900307-2-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |d BOD010  |d BOD114 
041 1 |a cze 
072 7 |a 37.09  |x Organizace výuky a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 37.01  |2 MRF 
080 |a 373:371.4  |2 MRF 
080 |a 371.4  |2 MRF 
080 |a 37.032/.035  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Carlgren, Frans,  |d 1925-  |7 jx20110712003  |4 aut 
245 1 0 |a Výchova ke svobodě :  |b pedagogika Rudolfa Steinera : obrazy a zprávy ze světového hnutí svobodných waldorfských škol /  |c text: Frans Carlgren ; obrázková redakce: Arne Klingborn ; k vydání připravil: Zdeněk Váňa ; [z německého originálu ... přeložili: Václav Jakubec ... et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Baltazar,  |c 1991 
300 |a 263 s. :  |b il. (některé barevné) 
504 |a Obsahuje bibliografii 
600 1 7 |a Steiner, Rudolf,  |d 1861-1925  |7 jn19990009728  |2 czenas 
650 0 7 |a osobnostní a sociální výchova  |7 ph351300  |2 czenas 
650 0 7 |a pedagogika  |7 ph115703  |2 czenas 
650 0 7 |a waldorfská pedagogika  |7 ph116719  |2 czenas 
650 0 7 |a waldorfské školy  |7 ph127492  |2 czenas 
650 0 9 |a educational science  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal and social education  |2 eczenas 
650 0 9 |a Waldorf education  |2 eczenas 
650 0 9 |a Waldorf schools  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Klingborg, Arne,  |d 1915-2005  |7 mzk2013789324  |4 oth 
700 1 |a Váňa, Zdeněk,  |d 1924-1994  |7 jk01141391  |4 edt 
700 1 |a Jakubec, Václav  |7 xx0019071  |4 trl 
765 0 |a Erziehung zur Freiheit  |9 Česky 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090331  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0708 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20110915  |l MUB01  |h 1608 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20111126  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2254 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1249 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1625 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1929 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20151214  |l MUB01  |h 0054 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0429 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1955 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0929 
920 |a 000259639 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
M54 |a 37 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 37-CARL1-1  |9 1-8652  |5 2570006202  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 37-CARL1-1  |9 1-8652  |6 92-545  |5 257R037893  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 J1-1174  |5 4240788453  |8 20210608  |f 74  |f Měsíční  |r 20210608  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03VÝCHO  |5 3201004115  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03VÝCHO  |6 92/0237  |5 3201R18089  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03VÝCHO  |6 92/0238  |5 3201R18090  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4172b  |6 čj 93/20  |5 3201R51441  |8 20090120  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20090120  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 37-CARL1-1  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 60  |j VYBER 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4172b  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 1  |h N  |i 32  |j KDEP 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d J1-1174  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VVFSS