Vybrané koncepce soukromé a veřejné sféry

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fónadová, Laura, 1971- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1996.
Subjects:
LEADER 02123ntm a22005297a 4500
001 MUB01000125178
003 CZ BrMU
005 20190909123953.0
008 960924s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
040 |a BOD001  |b cze 
100 1 |a Fónadová, Laura,  |d 1971-  |7 mzk2004221818  |% UČO 29757  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané koncepce soukromé a veřejné sféry  |h [rukopis] /  |c Vypracovala: Laura Fónadová. 
260 |c 1996. 
300 |a 92 s. 
500 |a Vedoucí práce: Radim Marada. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 1996. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709276  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090331  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110629  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2254 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130604  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0429 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20190909  |l MUB01  |h 1239 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-9786  |5 257R000147  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-9786  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD