Vasil Kazandžiev - komorní skladba "Živite ikony" komorní tvorba Vasila Kazandžieva jako projev tvůrčích tendencí bulharské soudobé hudby /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Manolova, Magdalena (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1973
Subjects:
Cover Image
LEADER 02360ctm a22005657a 4500
001 MUB01000121439
003 CZ BrMU
005 20210126144549.0
008 980611s1973 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78.07  |x Hudebníci, skladatelé a jiná hudební povolání  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Manolova, Magdalena  |4 dis 
245 1 0 |a Vasil Kazandžiev - komorní skladba "Živite ikony"  |h [rukopis] :  |b komorní tvorba Vasila Kazandžieva jako projev tvůrčích tendencí bulharské soudobé hudby /  |c Magdalena Manolova 
260 |c 1973 
300 |a 95 s. 
502 |a Disertace--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1973 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090331  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2133 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2253 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1618 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20130729  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0425 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20210126  |l MUB01  |h 1445 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-4980  |5 257R048328  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-4980  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD