Úvahy o české ekonomické transformaci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mlčoch, Lubomír, 1944- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 2000.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02440cam a22006737a 4500
001 MUB01000120171
003 CZ BrMU
005 20010606000000.0
008 010605s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
015 |a cnb000968478 
020 |a 80-7021-389-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 33  |x Ekonomie  |2 Konspekt  |9 4 
100 1 |a Mlčoch, Lubomír,  |d 1944-  |7 jk01081901  |4 aut 
245 1 0 |a Úvahy o české ekonomické transformaci /  |c Lubomír Mlčoch. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 2000. 
300 |a 269 s. 
650 0 7 |a ekonomie  |7 ph114430  |2 czenas 
650 0 9 |a economics  |2 eczenas 
655 7 |a úvahy  |7 fd134000  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2212 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080509  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090331  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2132 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1408 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0703 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2252 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1243 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130409  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1551 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1150 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1926 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0423 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2140 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
M54 |a 33 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 33-MLČO1-1  |9 35290  |5 2570102983  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 33-MLČO1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 11  |j VYBER