Úloha období odborného rozvoje v profesní přípravě dělnického dorostu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomeček, Jiří. (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1990.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02871ctm a22007337a 4500
001 MUB01000118735
003 CZ BrMU
005 20230403133328.0
008 970610s1990 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 377  |x Odborné vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 377  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Tomeček, Jiří.  |4 dis 
245 1 0 |a Úloha období odborného rozvoje v profesní přípravě dělnického dorostu  |h [rukopis] /  |c Jiří Tomeček. 
260 |c 1990. 
300 |a 72 s., [6] s. příloh. 
500 |a Vedoucí práce: Libor Hřebíček. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzizta v Brně, Filozofická fakulta, 1990. 
650 0 7 |a odborné vzdělávání  |7 ph115558  |2 czenas 
650 0 7 |a profesní příprava  |7 ph134694  |2 czenas 
650 0 9 |a vocational education  |2 eczenas 
650 0 9 |a professional training  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709276  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090323  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0702 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1539 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2251 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1242 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20150603  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0422 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a SKRIVANOVX  |b 02  |c 20230403  |l MUB01  |h 1333 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-8882  |5 257R012246  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-8882  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD