Ubližujte jim a ztratíte je : [praktická příručka pro aspiranty na vedoucí místa].

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malone, Paul B. (Author)
Format: Book
Published: Praha : Práce, 1993.
Subjects:
LEADER 02300nam a22006133a 4500
001 MUB01000118244
003 CZ BrMU
005 20071121130822.0
008 981125s1993 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-208-0274-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
100 1 |a Malone, Paul B.  |7 xx0064808  |4 aut 
245 1 0 |a Ubližujte jim a ztratíte je :  |b [praktická příručka pro aspiranty na vedoucí místa]. 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 1993. 
650 0 7 |a management  |7 ph115217  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomie  |7 ph114430  |2 czenas 
650 0 9 |a management  |2 eczenas 
650 0 9 |a economics  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071121  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090804  |l MUB01  |h 0327 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100406  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0702 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1539 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2251 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1242 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1550 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1924 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0421 
M54 |a 338 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 338-MALO1-2  |9 12690  |6 93-1191  |5 257R052691  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 338-MALO1-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j VYBER