Tvořivost v teorii a praxi : (učební texty) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petrová, Alexandra, 1945- (Author)
Other Authors: Saudek, Karel, 1935-2015 (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vodnář, 1999.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03164cam a22008177a 4500
001 MUB01000117705
003 CZ BrMU
005 20210331103402.0
008 000228s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
015 |a cnb000816629 
020 |a 80-86226-05-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001  |d BOD031 
072 7 |a 159.95  |x Vyšší duševní procesy  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 159.954  |2 MRF 
080 |a (0:82-9)  |2 MRF 
100 1 |a Petrová, Alexandra,  |d 1945-  |7 jn20000401965  |4 aut 
245 1 0 |a Tvořivost v teorii a praxi :  |b (učební texty) /  |c Alexandra Petrová ; [ilustrace Kája Saudek] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Vodnář,  |c 1999. 
300 |a 169 s. :  |b il. 
650 0 7 |a kreativita  |7 ph121937  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 9 |a creative ability  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
655 7 |a texty  |7 fd133699  |2 czenas 
655 9 |a texts  |2 eczenas 
700 1 |a Saudek, Karel,  |d 1935-2015  |7 jk01110426  |4 ill 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2211 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090323  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0701 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1440 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1538 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2251 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1241 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1550 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1924 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20150421  |l MUB01  |h 1532 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0420 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20180409  |l MUB01  |h 1323 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20210331  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0928 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
M54 |a 159.9 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 159.9-PETR1-1  |9 34226  |5 2570001187  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 B2-2652  |5 4240787972  |8 20210331  |f 74  |f Měsíční  |r 20210331  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 159.9-PETR1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 33  |j VYBER 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d B2-2652  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VVFSS