Špatný játra & zlomený srdce. [1] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Waits, Tom, 1949- (Author)
Other Authors: Pecka, Zdeněk, 1949- (Translator)
Format: Book
Language:English
Czech
Published: Praha : Paseka, 1996.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Bad liver & a broken heart.^^1
LEADER 03105cam a22008177a 4500
001 MUB01000112262
003 CZ BrMU
005 20141021151512.0
008 970109s1996 xr ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
020 |a 80-7185-079-9 
020 |a 80-7185-081-0  |q (soubor) 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a eng  |a cze 
072 7 |a 821.111(73)  |x Americká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Waits, Tom,  |d 1949-  |7 xx0023041  |4 aut 
245 1 0 |a Špatný játra & zlomený srdce.  |n [1] /  |c Tom Waits ; [z anglických originálů přeložil Zdeněk Pecka]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Paseka,  |c 1996. 
300 |a 245 s. :  |b il. 
500 |a Rozložená titulní stránka. 
655 4 |a beletrie 
650 0 7 |a Americká literatura v angličtině  |2 local 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |2 czenas 
650 0 9 |a English literature  |2 eczenas 
700 1 |a Pecka, Zdeněk,  |d 1949-  |7 xx0175376  |4 trl 
765 0 |t Bad liver & a broken heart.^^1 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2211 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070502  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0605 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090323  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0657 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1532 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2249 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1236 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1604 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1548 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20141021  |l MUB01  |h 1515 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1921 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0414 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1800 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
M54 |a 820a 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-WAIT1-1  |9 29233/1  |5 2579607583  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820a-WAIT1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j VYBER