Svět orchestru : průvodce českou orchestrální tvorbou /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Očadlík, Mirko, 1904-1964 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1995.
Edition:Vyd. 4., v nakl. Svoboda 1.
Subjects:
LEADER 02736cam a22007457a 4500
001 MUB01000111003
003 CZ BrMU
005 20010525000000.0
008 960214s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
015 |a cnb000115639 
020 |a 80-205-0468-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Očadlík, Mirko,  |d 1904-1964  |7 jk01090940  |4 aut 
245 1 0 |a Svět orchestru :  |b průvodce českou orchestrální tvorbou /  |c Mirko Očadlík. 
250 |a Vyd. 4., v nakl. Svoboda 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1995. 
300 |a 713 s. 
650 0 7 |a Čeští skladatelé - orchestrální hudba  |2 local 
650 0 7 |a Čeští skladatelé  |2 local 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |2 czenas 
650 0 9 |a music  |2 eczenas 
655 7 |a průvodce  |7 fd133154  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20090323  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2125 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0655 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1235 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1547 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1920 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0413 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2139 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0926 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
M54 |a 78 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 78-OČAD1-1  |9 31781  |5 2579601026  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 78-OČAD1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j VYBER