Slovensko cesarsko odločilo iz l. 1675 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štrekelj, Karel, 1859-1912 (Author)
Format: Book
Published: Gradc : [s.n.], 1904
Subjects:
LEADER 02212cam a22005773a 4500
001 MUB01000102913
003 CZ BrMU
005 20180419094052.0
008 000314s1904 |||||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.163  |x Jihoslovanské jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Štrekelj, Karel,  |d 1859-1912  |7 js2014830918  |4 aut 
245 1 0 |a Slovensko cesarsko odločilo iz l. 1675 /  |c spisal K. Štrekelj 
260 |a Gradc :  |b [s.n.],  |c 1904 
500 |a "Tiskala tiskarna sv. Cirila" 
580 |a Separát z: Časopis za zgodovino in narodopisje. I (1904) 
650 0 7 |a jihoslovanské jazyky  |7 ph121360  |2 czenas 
650 0 9 |a South Slavic languages  |2 eczenas 
655 7 |a separáty  |7 fd131867  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2245 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1228 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1547 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1544 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0402 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0940 
M54 |a 808.6 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 K-8759  |5 257R078410  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d K-8759  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD