Skladby B. Martinů pro sólový klavír

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zouharová, Věra, 1928-2015 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1968
Subjects:
Cover Image
LEADER 02706ctm a22007217a 4500
001 MUB01000101890
003 CZ BrMU
005 20210312090303.0
008 030204s1968 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Zouharová, Věra,  |d 1928-2015  |7 ola200205293  |4 dis 
245 1 0 |a Skladby B. Martinů pro sólový klavír  |h [rukopis] /  |c Věra Zouharová 
260 |c 1968 
300 |a 340 s. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1968 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |2 czenas 
650 0 9 |a music  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090317  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1355 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0647 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110406  |l MUB01  |h 1358 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1518 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1227 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1545 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150114  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0401 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20210312  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0924 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
M54 |a 78 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-3251  |5 257R088392  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-3251  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 11  |j SKLAD