Románová tvorba N.S. Leskova

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pospíšil, Ivo, 1952 květen 14.- (Dissertant)
Other Authors: Mandát, Jaroslav, 1924-1986 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1975.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02334ctm a22005777a 4500
001 MUB01000095686
003 CZ BrMU
005 20031014000000.0
008 980812s1975 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Pospíšil, Ivo,  |d 1952 květen 14.-  |7 jk01100674  |% UČO 1456  |4 dis 
245 1 0 |a Románová tvorba N.S. Leskova  |h [rukopis] /  |c Ivo Pospíšil. 
260 |c 1975. 
300 |a 157 s. 
500 |a Vedoucí práce: Jaroslav Mandát. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1975. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Mandát, Jaroslav,  |d 1924-1986  |7 jk01080018  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta.  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1836 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2115 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2114 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0640 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100519  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100630  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100630  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2242 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121210  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20131202  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150430  |l MUB01  |h 0051 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0353 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-5671  |5 257R053988  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-5671  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD