Religija i cerkov' v SŠA /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Velikovič, Lazar' Naumovič (Author)
Format: Book
Language:Russian
Published: Moskva : Nauka, 1978.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02243nam a22006137a 4500
001 MUB01000094155
003 CZ BrMU
005 20000925000000.0
008 000925s1978 ru ||||| |||||||||||rus|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
100 1 |a Velikovič, Lazar' Naumovič  |7 mzk2010474154  |4 aut 
245 1 0 |a Religija i cerkov' v SŠA /  |c L.N. Velikovič. 
260 |a Moskva :  |b Nauka,  |c 1978. 
300 |a 141 s. 
650 0 7 |a Obecná religionistika - obecně  |2 local 
650 0 7 |a Obecná religionistika  |2 local 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1835 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2113 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0639 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1431 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2242 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130313  |l MUB01  |h 1215 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0352 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0922 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
M54 |a 291d 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-33383  |5 2570004376  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-33383  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD