Reflexie o humánnosti a etike /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Gluchman, Vasil, 1959- (Editor)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Prešov : LIM, 1999
Subjects:
LEADER 02354cam a22006497a 4500
001 MUB01000093826
003 CZ BrMU
005 20180716092427.0
008 020621s1999 xo ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
020 |a 80-967778-5-8 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 17  |x Etika. Morální filozofie  |2 Konspekt  |9 5 
245 0 0 |a Reflexie o humánnosti a etike /  |c Vasil Gluchman (ed.) 
260 |a Prešov :  |b LIM,  |c 1999 
300 |a 141 s. 
650 0 7 |a sociální etika  |7 ph116203  |2 czenas 
650 0 9 |a social ethics  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
700 1 |a Gluchman, Vasil,  |d 1959-  |7 xx0017012  |4 edt 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1835 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050114  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050114  |l MUB01  |h 1620 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2113 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1350 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1541 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1911 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0351 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20180716  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0922 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
M54 |a 172 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 82294  |5 2570202497  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 82294  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD