Racek : komedie o čtyřech dějstvích /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čechov, Anton Pavlovič, 1860-1904 (Author)
Other Authors: Topol, Josef, 1935-2015 (Translator), Krejča, Otomar, 1921-2009
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha? : s.n.], 1971.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02933cam a22007697a 4500
001 MUB01000092846
003 CZ BrMU
005 20121213083320.0
008 021206s1971 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 821.161.1  |x Ruská literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Čechov, Anton Pavlovič,  |d 1860-1904  |7 jn19990210160  |4 aut 
245 1 0 |a Racek :  |b komedie o čtyřech dějstvích /  |c A.P. Čechov ; přeložil Josef Topol ; inscenační text Otomar Krejča. 
260 |a [Praha? :  |b s.n.],  |c 1971. 
300 |a 82 s. 
650 0 7 |a ruská literatura  |7 ph125327  |2 czenas 
650 0 9 |a Russian literature  |2 eczenas 
655 7 |a divadelní hry  |7 fd132028  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Topol, Josef,  |d 1935-2015  |7 jk01132796  |4 trl 
700 1 |a Krejča, Otomar,  |d 1921-2009  |7 jk01063170 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1835 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041008  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041008  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2112 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0638 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100506  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20121105  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20121213  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1541 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150618  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0350 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20161020  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20200422  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1955 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0922 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
M54 |a 882 
M06 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-13317  |6 02-7368  |5 2570207368  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 3-13317  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 15  |j SKLAD