Pták brunát : (zvrácené sonety) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cordatová, Zuna, 1960- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Petrov, 2000.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02500cam a22006977a 4500
001 MUB01000092277
003 CZ BrMU
005 20110111123606.0
008 010410s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
015 |a cnb000885066 
020 |a 80-7227-063-X 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Cordatová, Zuna,  |d 1960-  |7 xx0018231  |4 aut 
245 1 0 |a Pták brunát :  |b (zvrácené sonety) /  |c Zuna Cordatová. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Petrov,  |c 2000. 
300 |a 47 s. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1834 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2112 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110111  |l MUB01  |h 1236 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1219 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1812 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1133 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1910 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0350 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0922 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-15398  |5 2570102163  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-15398  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD