Průkopníci medicíny : vývoj lékařství v životě a díle jeho tvůrců.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Junas, Ján, 1925-2002
Format: Book
Published: Praha : Avicenum, 1977.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02005nam a22005293a 4500
001 MUB01000089923
003 CZ BrMU
005 19990212000000.0
008 990212s1977 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
100 1 |a Junas, Ján,  |d 1925-2002  |7 mzk2003183072 
245 1 0 |a Průkopníci medicíny :  |b vývoj lékařství v životě a díle jeho tvůrců. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1977. 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2213 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1050 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0635 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1505 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2240 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1217 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20121123  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1540 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0347 
M54 |a 61 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 61-JUNA1-1  |9 1-9932  |6 78-129  |5 257R062842  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 61-JUNA1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j VYBER