Profil brněnské opery v kontextu s dějinami českého divadla v Brně v letech 1894-1904

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němcová, Alena, 1934- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1971]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02255ctm a22005537a 4500
001 MUB01000089082
003 CZ BrMU
005 20210317120023.0
008 980417s1971 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Němcová, Alena,  |d 1934-  |7 jk01083015  |4 dis 
245 1 0 |a Profil brněnské opery v kontextu s dějinami českého divadla v Brně v letech 1894-1904  |h [rukopis] /  |c Alena Němcová. 
260 |c [1971] 
300 |a 155 s. 
502 |a Dizertace--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1971 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110623  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2239 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130729  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0346 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20210317  |l MUB01  |h 1200 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-4150  |5 257R045251  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-4150  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD