Právna veda a kríza demokracie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beneš, Edvard, 1884-1948 (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: V Prahe : Orbis, 1937
Subjects:
LEADER 02714cam a22007457a 4500
001 MUB01000087509
003 CZ BrMU
005 20190319133453.0
008 970310s1937 xr ||||| |||||||||||slo|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
015 |a cnb000296508 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 32  |x Politika  |2 Konspekt  |9 15 
100 1 |a Beneš, Edvard,  |d 1884-1948  |7 jk01011576  |4 aut 
245 1 0 |a Právna veda a kríza demokracie /  |c Edvard Beneš 
260 |a V Prahe :  |b Orbis,  |c 1937 
300 |a 19 s. 
650 0 7 |a demokracie  |7 ph117182  |2 czenas 
650 0 7 |a politika  |7 ph115795  |2 czenas 
650 0 9 |a democracy  |2 eczenas 
650 0 9 |a politics  |2 eczenas 
655 7 |a projevy  |7 fd133137  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050809  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050809  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2213 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100415  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0633 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110905  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110905  |l MUB01  |h 1358 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2239 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1214 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1539 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0344 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190319  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0921 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 32 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-12925  |6 97-1865  |5 2579701865  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 3-12925  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD