Postmoderné podoby divadla

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gajdoš, Július, 1951- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 2000.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02717ctm a22006977a 4500
001 MUB01000085945
003 CZ BrMU
005 20011113000000.0
008 010711s2000 xr ||||| |||||||||||slo|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 792  |x Divadlo. Divadelní představení  |2 Konspekt  |9 3 
100 1 |a Gajdoš, Július,  |d 1951-  |7 js20011212003  |4 dis 
245 1 0 |a Postmoderné podoby divadla  |h [rukopis] /  |c Július Gajdoš. 
260 |c 2000. 
300 |a 227 s. 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita v Brně, filozofická fakulta, 2000. 
650 0 7 |a divadlo  |7 ph119513  |2 czenas 
650 0 9 |a theater  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav divadelní a filmové vědy  |7 olak2002158674  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050315  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050315  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2213 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a BART  |b 02  |c 20060728  |l MUB01  |h 1237 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100825  |l MUB01  |h 1309 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2238 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1213 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130626  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130808  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131212  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1538 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0343 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 792 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-11417  |5 2570103454  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-11417  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD