Popis nářečí Určic a okolí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kopečný, František, 1909-1990 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1932]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02714ctm a22007097a 4500
001 MUB01000085285
003 CZ BrMU
005 20201027105745.0
008 980108s1932 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Kopečný, František,  |d 1909-1990  |7 jk01061708  |4 dis 
245 1 0 |a Popis nářečí Určic a okolí  |h [rukopis] /  |c František Kopečný 
260 |c [1932] 
300 |a 133 s., 1 mapa (složená) 
500 |a V dokumentu uvedeno: státní práce 
502 |a Diplomová práce--Masarykova universita, Filosofická fakulta, 1932 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova universita.  |b Filosofická fakulta  |7 mub20201086536  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2213 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080311  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080603  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0630 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2238 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1212 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1538 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0342 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20200416  |l MUB01  |h 2320 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20201027  |l MUB01  |h 1057 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 808.50 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-2422  |5 257R036279  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-2422  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD