Pohádky ze Sluneční ulice /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malinský, Zbyněk, 1923-2005 (Author)
Other Authors: Sopko, Eugen, 1949-2015 (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Amulet, 2000
Edition:1. vyd.
Series:Bajaja
Subjects:
LEADER 02853cam a22007817a 4500
001 MUB01000084175
003 CZ BrMU
005 20130415151310.0
008 020220s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
015 |a cnb000887660 
020 |a 80-86299-60-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Malinský, Zbyněk,  |d 1923-2005  |7 jk01073271  |4 aut 
245 1 0 |a Pohádky ze Sluneční ulice /  |c Zbyněk Malinský ; ilustroval Eugen Sopko 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Amulet,  |c 2000 
300 |a 115 s. :  |b il. (barevné). 
490 1 |a Bajaja 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 4 |a beletrie 
700 1 |a Sopko, Eugen,  |d 1949-2015  |7 xx0013112  |4 ill 
830 0 |a Bajaja 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2213 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0629 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2045 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2238 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1211 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1805 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1812 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20130415  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140319  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1906 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20151110  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0341 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1754 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0920 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-MALI7-1  |5 2570200594  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-MALI7-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j VYBER