Panelfixn

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlavička, Jan, 1951-2018 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Nová vlna, 1990
Subjects:
LEADER 02191cam a22006013a 4500
001 MUB01000079180
003 CZ BrMU
005 20140303140108.0
008 970519s1990 xr ||||| |||||||||||cze d
020 |a 80-900325-0-8 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Hlavička, Jan,  |d 1951-2018  |7 jn20000400961  |4 aut 
245 1 0 |a Panelfixn 
260 |a Praha :  |b Nová vlna,  |c 1990 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2212 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1049 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2104 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0624 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1206 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130320  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20140303  |l MUB01  |h 1401 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1125 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1903 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0335 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180313  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1753 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-30029  |6 92-1986  |5 257R008505  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-30029  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD