O poesii Marie Pujmanové

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimečka, Milan, 1930-1990 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1953]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02164ctm a22005537a 4500
001 MUB01000073965
003 CZ BrMU
005 20201120155649.0
008 970911s1953 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3.09  |x Česká literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Šimečka, Milan,  |d 1930-1990  |7 jk01123018  |4 dis 
245 1 0 |a O poesii Marie Pujmanové  |h [rukopis] /  |c Milan Šimečka 
260 |c [1953] 
300 |a 58, [2] s. 
502 |a Diplomová práce--Brněnská universita, Filosofická fakulta, 1953 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Brněnská universita.  |b Filosofická fakulta  |7 kn20010710157  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2112 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090218  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0618 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0330 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20200416  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20201120  |l MUB01  |h 1556 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-1044  |5 257R026386  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-1044  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD