O němčině pro Čechy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimečková, Alena, 1932-2005 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Jinočany : H & H, 1992.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02572cam a22006617a 4500
001 MUB01000073898
003 CZ BrMU
005 19980929000000.0
008 961030s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
020 |a 80-85467-66-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 811.112.2  |x Němčina  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Šimečková, Alena,  |d 1932-2005  |7 jk01123017  |4 aut 
245 1 0 |a O němčině pro Čechy /  |c Alena Šimečková. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Jinočany :  |b H & H,  |c 1992. 
300 |a 131 s. 
650 0 7 |a němčina  |7 ph115512  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a němčina  |7 ph115512  |2 czenas 
650 0 9 |a German language  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080108  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080626  |l MUB01  |h 1405 
CAT |c 20090218  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0618 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1424 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2234 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1200 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1755 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1534 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0330 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
M54 |a 803.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 30063  |9 803.0-ŠIME1-2  |6 93-5242  |5 257R000579  |4 #  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20031114  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 803.0-ŠIME1-2  |9 30063  |6 93-5241  |5 257R057627  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 20040322  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 803.0-ŠIME1-2  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 15  |j VYBER