Noční jízda.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Andruška, Peter, 1943- (Author)
Format: Book
Published: Praha : Naše vojsko, 1989.
Subjects:
LEADER 02095cam a22005773a 4500
001 MUB01000072447
003 CZ BrMU
005 20110530132804.0
008 970719s1989 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-206-0011-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.4  |x Slovenská literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Andruška, Peter,  |d 1943-  |7 ola2002139927  |4 aut 
245 1 0 |a Noční jízda. 
260 |a Praha :  |b Naše vojsko,  |c 1989. 
650 0 7 |a slovenská literatura  |7 ph125661  |2 czenas 
650 0 9 |a Slovak literature  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0937 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2100 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0617 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20110530  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1159 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1753 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1533 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0328 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1752 
M54 |a 885.4 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-32722  |6 89-5530  |5 257R008610  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-32722  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD