Na rozhraní věků : cesty reformace : Jan Hus, Bedřich ze Strážnice, Ivan Stojkovič, Martin Luther, Huldrych Zwingli, Jan Calvin /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Molnár, Amedeo, 1923-1990 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 1985
Edition:Vydání první
Subjects:
Cover Image
LEADER 04923cam a22010337i 4500
001 MUB01000068655
003 CZ BrMU
005 20170627102911.0
008 971007s1985 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
015 |a cnb000011186 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda  |d BOD003 
072 7 |a 27-9  |x Dějiny křesťanské církve  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 27-878.4  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 27-9"14/15"  |2 MRF 
080 |a (4-191.2)  |2 MRF 
080 |a 27-337  |2 MRF 
080 |a 274/278-1  |2 MRF 
080 |a (049)  |2 MRF 
100 1 |a Molnár, Amedeo,  |d 1923-1990  |7 jk01082002  |4 aut 
245 1 0 |a Na rozhraní věků :  |b cesty reformace : Jan Hus, Bedřich ze Strážnice, Ivan Stojkovič, Martin Luther, Huldrych Zwingli, Jan Calvin /  |c Amedeo Molnár 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 1985 
300 |a 436 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
610 2 7 |a Jednota bratrská  |7 ola2002113637  |2 czenas 
648 7 |a 15.-16. století  |7 ch757034  |2 czenas 
650 0 7 |a husitství  |7 ph120949  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a reformace  |7 ph125063  |z Evropa střední  |y 15.-16. století  |2 czenas 
650 0 7 |a křesťanští reformátoři  |7 ph122146  |z Evropa střední  |y 15.-16. století  |2 czenas 
650 0 7 |a protestantská teologie  |7 ph124664  |z Evropa střední  |y 15.-16. století  |2 czenas 
650 0 9 |a Hussitism  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a reformation  |z Europe, Central  |y 15th-16th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a Christian reformers  |z Europe, Central  |y 15th-16th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a Protestant theology  |z Europe, Central  |y 15th-16th centuries  |2 eczenas 
655 7 |a pojednání  |7 fd133056  |2 czenas 
655 9 |a essays  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050121  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050121  |l MUB01  |h 1342 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050421  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2210 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20070426  |l MUB01  |h 1015 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2058 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0612 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1713 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1155 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a KORYTAROVA  |b 02  |c 20130529  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1155 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0324 
CAT |a SASA  |b 02  |c 20160304  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20170601  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20170627  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2133 
M54 |a 283ha 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 283ha-MOLN1-2  |9 1-7654  |6 86-1612  |5 257R029540  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 HUS-077  |5 2570705399  |8 20070424  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant3100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 LIII-M-60a  |5 2571706215  |4 Dar (Centrum medievistických studií, Praha)  |8 20170522  |f 78  |f Mimo UK  |r 20170522  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 3.3-MOLN-1  |5 257HU02117  |4 *  |8 20130529  |f 74  |f Měsíční  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 40-g-133  |6 86-1613  |5 257R151205  |8 20170906  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-1725  |6 L86/746  |5 3201R48572  |8 20050421  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20050421 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 283ha-MOLN1-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 39  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c klasická filologie  |d LIII-M-60a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j KFIL 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 40-g-133  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 6  |j FFUHV 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-1725  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j KDEP