Mossad : izraelské tajné války : dějiny izraelské tajné služby /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Black, Ian, 1953- (Author), Morris, Benny, 1948- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Bonus A, 1996
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02363cam a22006737a 4500
001 MUB01000067031
003 CZ BrMU
005 20130514160244.0
008 960625s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
015 |a cnb000118721 
020 |a 80-85914-14-X 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Black, Ian,  |d 1953-  |7 xx0014953  |4 aut 
245 1 0 |a Mossad :  |b izraelské tajné války : dějiny izraelské tajné služby /  |c Ian Black a Benny Morris 
246 1 3 |a Israeľs secret wars 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Bonus A,  |c 1996 
300 |a 625 s. 
650 0 7 |a zpravodajské služby  |7 ph127677  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a zpravodajské služby  |7 ph127677  |2 czenas 
650 0 9 |a intelligence service  |2 eczenas 
651 7 |a Izrael  |7 ge129403  |2 czenas 
651 9 |a Israel  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Morris, Benny,  |d 1948-  |7 xx0014951  |4 aut 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2210 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090417  |l MUB01  |h 1254 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2057 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0610 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20130514  |l MUB01  |h 1602 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1531 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1857 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0323 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2133 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0916 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12