Morašické nářečí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ševčík, Oldřich (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1970
Subjects:
Cover Image
LEADER 02238ctm a22005537a 4500
001 MUB01000066677
003 CZ BrMU
005 20200804231756.0
008 980327s1970 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Ševčík, Oldřich  |* [absolvent FF UJEP Brno, 1970]  |4 dis 
245 1 0 |a Morašické nářečí  |h [rukopis] /  |c Oldřich Ševčík 
260 |c 1970 
300 |a 132 s., +  |e 1 příloha (mapa, složená) 
502 |a Dizertace--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1970. 
650 0 7 |a dialekty  |7 ph114314  |2 czenas 
650 0 9 |a dialects  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2056 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0610 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0322 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20161107  |l MUB01  |h 1638 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200804  |l MUB01  |h 2317 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-3837  |5 257R044014  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-3837  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD